Νοικιάστε ένα σκάφος στην Κροατία

Φέρνοντας σε επαφή τους ανθρώπους και την θάλασσα, την εμπειρία και την περιπέτεια, η Orvas Yachting σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τις ομορφιές της κροατικής Αδριατικής μέσα από τη ναύλωση ιστιοπλοϊκών σκαφών, μηχανοκίνητων σκαφών, πολυτελή επανδρωμένα μηχανοκίνητα σκάφη, καΐκια και μίνι κρουαζιερόπλοια. Η ενοικίαση σκάφους στην Κροατία γίνεται διάσημη σε όλο τον κόσμο, χάρη στο τεράστιο αριθμό των παρθένων νησιών και νησίδων της Αδριατικής, συνεχώς βελτιώνοντας την ποιότητα των σκαφών προς ενοικίαση, άρτια εξοπλισμένες μαρίνες στην κροατική ακτή και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται με κάθε ενοικίαση σκάφους στην Κροατία.

Orvas Yachting, μια πετυχημένη εταιρεία ναύλωσης σκάφους στην Κροατία για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα στην περιοχή της Νότιας Αδριατικής, σας προσφέρει ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο στην Κροατία, εάν ενδιαφέρεστε για προσωπικά ηλιόλουστα ειδύλλια, ή ναύλωση επανδρωμένων σκαφών στην Κροατία, αν επιθυμείτε να αφήσετε το σχεδιασμό του προορισμού, την διευθέτηση του γεύματος και των έλεγχο των καιρικών δελτίων σε επαγγελματίες πλοιάρχους, καπετάνιους, σεφ και συνοδούς, ενώ εσείς ανακαλύπτετε διάσημους και μη ναυτικούς προορισμούς.

Ναύλωση σκαφών στην προσφορά μας:

     • Ιστιοπλοϊκά, bareboat ή με πλήρωμα

     • Μηχανοκίνητα σκάφη, bareboat ή με πλήρωμα

     • Πολυτελή μηχανοκίνητα σκάφη, με πλήρωμα

     • Καΐκια, με πλήρωμα

     • Μίνι κρουαζιερόπλοια, με πλήρωμα

Τα σκάφη της Orvas Yachting βρίσκονται στην Μαρίνα ACI στο Split, αλλά προσφέρουμε επίσης "one-way charter", που σημαίνει ότι μπορείτε να ναυλώσετε μια βάρκα στο Split και να το επιστρέψετε στο Ντουμπρόβνικ, ή να πραγματοποιήσετε την ναύλωση στο Ντουμπρόβνικ και να επιστρέψετε το σκάφος στο Σπλιτ. Εκτός από αυτές τις δύο μαρίνες, έχουμε και άλλες εξαιρετικές συνδέσεις που μπορούμε να κανονίσουμε για εσάς να κάνετε χρήση των υπηρεσιών τους.

Μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος στην Κροατία για μία ή περισσότερες ημέρες. Τα περισσότερα σκάφη τα οποία ναυλώνουμε , είναι για 7 ημέρες το ελάχιστο, αλλά έχουμε επίσης βάρκες για μονοήμερες εκδρομές. Οι τιμές για να νοικιάσετε ένα σκάφος εξαρτώνται από τον τύπο, το μήκος, την ηλικία και την περίοδο της ναύλωσης. Όλα τα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα για ναυσιπλοΐα σύμφωνα με τους κανόνες του κροατικού νηολογίου και περιλαμβάνουν τα αναγκαία για τη ζωή στη θάλασσα.

Επανδρωμένη ναύλωση στη Κροατία

Νοικιάστε ένα σκάφος στην Κροατία, αν επιθυμείτε να περάσετε ξένοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές στην Αδριατική, ώστε να μην σκοτιστείτε με δελτία καιρού την κατάσταση της θάλασσας, ή αν δεν έχετε άδεια ιστιοπλοΐας, η ενοικίαση ενός επανδρωμένου σκάφους στην Κροατία είναι η σωστή επιλογή για σας... (περισσότερα για την Επανδρωμένη ναύλωση στην Κροατία)

Ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο (bareboat)

Η ναύλωση bareboat στην Κροατία είναι κυρίως για πιο έμπειρους στη θάλασσα και στην ιστιοπλοΐα. Προσφέρει μια ανεξάρτητη επιλογή προορισμών και την ελευθερία στην σχεδίαση τη δικής σας πορείας... (περισσότερα για Ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο (bareboat))

Πώς να Νοικιάστε ένα σκάφος στην Κροατία;

Πρώτα απ ' όλα, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα σκάφος που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, και θα σας συμβουλέψουμε με χαρά αν δεν έχετε εμπειρία. Αφού επιλέξετε, στείλτε μας τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ναύλωση... (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κρατήσεις)