Επανδρωμένη ναύλωση

Η επανδρωμένη ναύλωση είναι η σωστή επιλογή, αν επιθυμείτε να είστε εντελώς χαλαροί, χωρίς έγνοιες και ευθύνες, αφήνοντας ταυτόχρονα το πλήρωμα να κάνει όλη τη δουλειά. Ανεξάρτητα από το αν έχετε επιλέξει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ή ένα μηχανοκίνητο σκάφος, η επανδρωμένη ναύλωση είναι μια απλούστερη επιλογή ενοικίασης, θεωρώντας ότι το επαγγελματικό πλήρωμα είναι υπεύθυνο για την πλοήγηση κατά την περίοδο της ναύλωσης. Ως εκ τούτου μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο και επίσης να χαράξετε με τον πλοίαρχο ποια διαδρομή να ακολουθήσει. Εκτός από τον πλοίαρχο, για όλους εσάς που θέλετε χαλαρές διακοπές, χωρίς ανησυχίες όσον αφορά τα γεύματα και το νοικοκύρεμα του σκάφους, η Orvas Yachting προσφέρει τη δυνατότητα διεύρυνσης του πληρώματος προσθέτοντας μια οικοδέσποινα και ένα σεφ/μάγειρα

Επανδρωμένη ναύλωση ιστιοπλοϊκού

Η ιστιοπλοΐα με πλήρωμα σας παρέχει μια διασκεδαστική και δραστήρια εμπειρία, όπου ο καπετάνιος του πλοίου και (αν θέλετε) μια οικοδέσποινα ή μάγειρας θα αναλάβουν τη φροντίδα σας. Όλα τα ιστιοπλοϊκά μας είναι σε θέση να φιλοξενήσουν ένα πλήρες πλήρωμα περιλαμβάνοντας skipper, μάγειρα και οικοδέσποινα.

Ναύλωση μηχανοκίνητου επανδρωμένου γιοτ

Η ναύλωση ενός μηχανοκίνητου επανδρωμένου γιοτ στην Κροατία είναι η σωστή επιλογή για τους λάτρεις της άνεσης, της ταχύτητας και της δύναμης. Έμπειροι καπετάνιοι, κορυφαίοι σεφ και φιλικοί συνοδοί θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Ναύλωση επανδρωμένων καϊκιών μίνι κρουαζιερόπλοιων

Η ναύλωση των καϊκιών και των μίνι κρουαζιερόπλοιων γίνεται μόνο με πλήρωμα που αποτελείτε από έναν καπετάνιο, ναύτες και μάγειρες. Όλα τα μέλη του πληρώματος είναι πολύ έμπειρα, επαγγελματίες και διακριτικά, και θα κάνουν ότι καλύτερό για να εξασφαλίσουν την κρουαζιέρα σας να είναι όσο πιο ευχάριστη γίνεται.