Διαδρομή 4η

Split / Trogir - Milna (Brač) - Bol (Brač) - Jelsa (Hvar) - Korčula - Mljet - Šipan - Dubrovnik

ΗΜΈΡΑ 1 - Σάββατο: SPLIT / ΤΡΟΓΚΙΡ – MILNA

Check in στη 01:00 pm., τακτοποίηση στις καμπίνες και ποτό καλωσορίσματος. Αναχωρούμε περίπου στις 03:00 pm για Milna. Κατά την άφιξη, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Το δείπνο θα σερβίρεται επί του σκάφους. Το βράδυ είναι ελεύθερο, για ατομικές δραστηριότητες. Διανυκτέρευση στη Milna.

ΗΜΈΡΑ 2 - Κυριακή: JELSA MILNA - BOL-

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Bol. Κατά την άφιξη, θα υπάρξει μια ευκαιρία να κολυμπήσετε στην πιο όμορφη παραλία της αδριατικής ακτής: την Zlatni Rat(Golden Cape). Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται επί του σκάφους. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Jelsa στο νησί Hvar. Το βράδυ είναι ελεύθερο για ατομικές δραστηριότητες. Διανυκτέρευση στη Jelsa.

ΗΜΈΡΑ 3 - Δευτέρα: JELSA - KORČULA

Το πρωινό σερβίρεται στο πλοίο. Το πρωί είναι ελεύθερο, για ατομικές δραστηριότητες. Γύρω στο μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την Korčula. Στο δρόμο για την Korčula θα σταματάμε σε διάφορους όρμους για κολύμπι. Το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί επί του σκάφους. Άφιξη στη Korčula αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση στη Korčula.

Ημέρα 4 - τρίτη: KORČULA - MLJET

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Mljet. Μετά την άφιξη θα επισκεφτούμε το εθνικό πάρκο Mljet. Το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί επί του σκάφους. Διανυκτέρευση στο νησί.

ΗΜΈΡΑ 5 - Τετάρτη: MLJET - ŠIPAN

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Šipan με περιστασιακές στάσεις για κολύμπι. Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται επί του σκάφους. Το υπόλοιπο της βραδιάς είναι ελεύθερο, για ατομικές δραστηριότητες. Διανυκτέρευση στο Šipan.

Ημέρα 6 - Πέμπτη: ŠIPAN - ΝΤΟΥΜΠΡΌΒΝΙΚ

Μετά το πρωινό θα έχετε ελεύθερο χρόνο για κολύμπι. Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται επί του σκάφους. Μετά το μεσημεριανό αναχωρούμε για το Ντουμπρόβνικ διερχόμενοι από το αρχιπέλαγος του Elafiti. Το βράδυ θα απολαύσετε το δείπνο του καπετάνιου με γκουρμέ πιάτα Δαλματίας. Διανυκτέρευση στο Ντουμπρόβνικ.

ΗΜΈΡΑ 7 - Παρασκευή: ΝΤΟΥΜΠΡΌΒΝΙΚ

Το πρωινό σερβίρεται στο πλοίο. Το πρωί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια πλεύση γύρω από την παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ και την οχύρωσή της. Θα πλεύσουμε στο νησί Lokrum όπου θα είστε σε θέση να κολυμπήσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία. Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται επί του σκάφους. Επιστροφή στο Ντουμπρόβνικ το απόγευμα. Το βράδυ είναι ελεύθερο, για ατομικές δραστηριότητες. Διανυκτέρευση στο Ντουμπρόβνικ.

Ημέρα 8 - Σάββατο: ΝΤΟΥΜΠΡΌΒΝΙΚ

Το πρωινό σερβίρεται στο πλοίο. Δυστυχώς η κρουαζιέρα έχει λήξει: Check out μέχρι τις 09:00 π.μ.