Ριβιέρα του Makarska

Η εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της Δαλματίας, τα κρυστάλλινα, θερμά νερά της Αδριατικής, το περιβάλλον και οι πολλές πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις, κάνουν την ριβιέρα της Makarska έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κροατία.

Όλα τα χωριά κατά μήκος της ριβιέρα φιλοξενούν τις «νύχτες Ψαράδων» τους καλοκαιρινούς μήνες, και υπάρχουν πολλά λαϊκά φεστιβάλ που γιορτάζουν την πολιούχους ή σημαντικές ιστορικές ημερομηνίες, που συνοδεύονται από αυθεντικό φαγητό και κρασί Δαλματίας. Το «Makarska Summer» ενώνει πολλές εκδηλώσεις, όπως το "καλοκαιρινό Καρναβάλι", το "Kalelarga Night" και παραστάσεις από γνωστούς τραγουδιστές, ομάδες τραγουδιού Κλάπα και λαϊκές μπάντες από την Κροατία και το εξωτερικό, μαζί με συναυλίες pop και κλασικής μουσική.

Η ριβιέρα της Makarska είναι ένα μέρος για να πλησιάσετε πιο κοντά στη φύση, στη θάλασσα, στη πέτρα και στα αιωνόβια δάση Πεύκης του Biokovo. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τα πόδια μέσα από τα γραφικά παραθαλάσσια χωριά ή κατά μήκος της ακτής που δεν τελειώνει ποτέ από βότσαλα, ή αισθάνεστε θαρραλέοι να δοκιμάσετε μια από τις πολλές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με κάτι για όλες τις γενιές.