Δραστηριότητες και εκδρομές

Το εύρος των επιλογών μας περιλαμβάνει και εκδρομές στη Δαλματία. Αυτές οι εκδρομές σας μεταφέρουν από το Σπλιτ σε κοντινές μικρές πόλεις διάσημες για την ιστορική κληρονομιά τους, και τώρα είναι μοναδικά τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Trogir, το Solin (αρχαία Σάλωνα), το Klis, το Omiš, την Ριέκα, το Εθνικό Πάρκο Krka, το εθνικό πάρκο Plitvica, και άλλα. Γιατί να μην συμμετέχετε σε ορισμένες από τις ειδικές ομαδικές δραστηριότητες μας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Δαλματία;

  • Canyoning είναι μια από τις νεότερες δραστηριότητες περιπέτειας, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε τα φαινόμενα και μυστήρια της παρθένας φύσης. Περπατήστε, πηδήξτε, κολυμπήστε, και αναρριχηθείτε μέσα από φαράγγια, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις αντλώντας αδρεναλίνη.
  • Κανό -σε αντίθεση με το ράφτινγκ, κατεβαίνοντας ένα ποτάμι με κανό δίνει τον έλεγχο στους επιβάτες, με οδηγίες από οδηγούς που τους ακολουθούν σε καγιάκ.
  • Το Ράφτινγκ είναι ένα άθλημα στο οποίο το πλήρωμα αντιμετωπίζει εμπόδια σε ορισμένα σημεία του ποταμιού.
  • Το Paint ball είναι ένα πολύ δημοφιλές άθλημα. Ο στόχος είναι να χτυπήσετε τα μέλη της αντίπαλης ομάδας με μικρές πλαστικές μπάλες γεμάτες χρώμα, σε μια σημαδεμένη ζώνη παιχνιδιού, και να καταλάβετε το έδαφος, τη σημαία ή το φρούριο τους.
  • Και υπάρχουν και πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως ιππασία, πεζοπορία, ορειβασία και αναρρίχηση.


Μετά από μια δραστήρια μέρα, εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να χαλαρώσετε εντελώς στην οικογενειακές φάρμες και κατοικίες, όπου μπορείτε να εξοικειωθείτε με τη ζωή όπως ήταν πολύ καιρό πριν. Μπορείτε να βοηθήσετε στο μαγείρεμα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους, πίνοντας κρασί κατευθείαν από ξύλινα βαρέλια και να μάθετε να παίζετε παραδοσιακά παιχνίδια, όπως την τοπική μορφή των μπολ.

Είμαστε σίγουροι ότι σας δώσαμε μερικές μεγάλες ιδέες για να ανταμείψετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας. Απολαύστε την ιστιοπλοΐα στην Κροατία μαζί μας και πάρτε μια πληρέστερη εικόνα για τη γοητεία της Δαλματίας!