Σαφάρι κατάδυσης

Το σαφάρι κατάδυσης, είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος διακοπών, απόλαυση χαλάρωσης και περιπέτειας σε ένα. Πρόκειται για συνδυασμό κατάδυσης, κολύμβησης και αξιοθέατων σε διαφορετικές τοποθεσίες κατάδυσης κατά μήκος της Αδριατικής ακτής. Χάρη στη γεωγραφική τοποθεσία της Αδριατικής ακτής, με τα 1185 νησιά, τις ωραιότερες τοποθεσίες κατάδυσης στην Αδριατική θάλασσα είναι γεμάτη με υποβρύχιους τοίχους με διάφορους τύπους χλωρίδας και πανίδας, υφάλους, υποβρύχια σπήλαια, αρχαιολογικές τοποθεσίες και ναυάγια.

Κάθε περιοχή από την Istria μέχρι το Kvarner, απ’ τα νησιά Vis και Mljet μέχρι επάνω προς το νοτιότερο τμήμα της Αδριατικής Θάλασσας, κρύβει ένα μέρος από υποβρύχιες ανακαλύψεις. Όλο και περισσότεροι δύτες θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους σε αυτές τις ειδικές τοποθεσίες. Αυτός είναι ένας από πολλούς άλλους λόγους γιατί έχουμε αποφασίσει να σας προσφέρουμε ένα από τα καλύτερα τεχνικά εξοπλισμένα σκάφη κατάδυσης στην Κροατία..

Σε αυτή την ασυνήθιστη εκδρομή που διαρκεί από μία έως δύο εβδομάδες μπορείτε να απολαύσετε χίλια νησιά στην ρομαντική Αδριατική θάλασσα. Με τη βοήθεια των καλά ειδικευμένων εκπαιδευτών κατάδυσης αναψυχής, καθώς και τεχνικής κατάδυσης θα αντιμετωπίσετε και θα αναγνωρίσετε τη συνολική ομορφιά του Αδριατικού βυθού. Το υψηλά ειδικευμένο προσωπικό θα σας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες και όλες τις ανέσεις ώστε να μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας, όπως ποτέ άλλοτε.έγγραφα

DIVING-SAFARI-Agramer-brochure.pdf
Agramer-diving-routes.pdf
DIVING-SAFARI-Vranjak-I-brochure.pdf
Vranjak-I-diving-routes.pdf