Μονοήμερες εκδρομές με σκάφος

Η Orvas Yachting σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια μίας ημερήσιας εκδρομής με σκάφος.

Η Κροατία είναι γεμάτη με μια μακρά λίστα με ευχάριστων νήσων κάθε προσφέρουν κάτι πραγματικά αξέχαστο. Η Orvas Yachting σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια μιας μονοήμερης εκδρομής με σκάφος. Είτε θέλετε να επισκεφτείτε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς στα νησιά Brač, Hvar, Veliki Drvenik, Krknjaši και Šolta ή απλά θέλετε να απολαύσετε το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα της Αδριατικής, έχουμε κάτι για σας.

Αν δεν έχετε πλεύσει ξανά σε μονοήμερη εκδρομή, είναι μια τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε και να απολαύσετε αυτή την εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Πείτε μας τι σας ενδιαφέρει, και εμείς θα σας βρούμε το σκάφος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Από την άλλη, αν είστε μια μικρή ομάδα ατόμων (μέχρι 6) και προτιμάτε τα μηχανοκίνητα σκάφη τότε η σωστή επιλογή για σας θα ήταν το Reful 22 Flyer-sport power boat. Βρίσκεται στο Σπλιτ, αλλά μπορείτε να το ζητήσετε σε άλλη βάση για ναύλωση.

Το Μέγα καταμαράν Fountaine Pajot είναι κατάλληλο για μέχρι 80 άτομα. Μπορείτε να το ναυλώσετε για μονοήμερη εκδρομή καθώς και για εκδηλώσεις ή party (ως partyboat).

Εάν χρειάζεστε σκάφος για κάποια πραγματικά ειδική περίσταση και με μεγάλη χωρητικότητα τότε καλύτερα να ναυλώσετε το St. Damian. Είναι σκάφος πολλαπλών χρήσεων που παρέχει πλεύση μέρα και νύχτα για έως 104 επιβάτες. Με το St. Damian μπορείτε να κανονίσετε κρουαζιέρες σε νησιά ή/και ακτές και να απολαύσετε διάφορα θαλάσσια σπορ, teambuilding, γάμους και εορτασμό γενεθλίων.


έγγραφα

One-day-sailing-boat-brochure.pdf
Reful-22-Flyer-motor-boat-brochure.pdf
Fountaine-Pajot-catamaran-brochure.pdf
Price-list-food-and-beverages-daily-catamaran.pdf
St.Damian-party-boat-broshure.pdf
St.Damian-routes.pdf
Jeanneau-Cap-Camarat-7,5.pdf