Στολίσκοι Team building

Παρόλο που είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να πλεύσετε στην Αδριατική, μόνοι ή με τους στενότερους φίλους σας, να βιώσετε τις ομορφιές της με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας μπορεί να είναι μια εντελώς νέα πρόκληση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που εξετάζουν ένα ενδεχόμενο σαν αυτό για πρώτη φορά. Είτε πρόκειται για το πρώτο team building σας ή όχι, η Orvas Yachting είναι έτοιμη να παράσχει μια αξέχαστη κοινωνική εμπειρία με τα γιοτ, τα καΐκια ή τα μηχανοκίνητα σκάφη μας.

Αλλάξτε το χώρο εργασίας σας σ΄ ένα πανέμορφο γιοτ ή καΐκι με τη κρυστάλλινη Αδριατική. Μετατρέψτε τις κουραστικές επιχειρηματικές σας συνομιλίες σε πιο ευχάριστες μέσα από την κοινωνικοποίηση και τις προκλήσεις που προσφέρονται στη θάλασσα. Από τους αρχαίους χρόνους, η ενότητα του πνεύματος έχει χαρακτηρίσει την θάλασσα και τους ατρόμητους ναυτικούς της, και το team building πρόγραμμά μας προσφέρει συμβίωσή με τους συναδέλφους, καθώς και με τη φύση. Έτσι η κρουαζιέρα ή η ιστιοπλοΐα στην Κροατία είναι η τέλεια επιλογή για την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος. Όχι μόνο θα έχετε την ευκαιρία να προετοιμάσετε την ομάδα σας για νέες επιχειρηματικές προκλήσεις, αλλά θα γίνετε ένα κομμάτι μιας αναγνωρισμένης ιστιοπλοϊκής και ναυτικής παράδοσης.

Ανάλογα με τους στόχους που έχετε ορίσει για την ομάδα σας, προσφέρουμε δύο επιλογές. Η ιστιοπλοΐα στην Κροατία είναι ένα πιο ενεργό και σωματικά απαιτητικό είδος team building, με άφθονες πραγματικές προκλήσεις. Από την άλλη πλευρά, εάν επιλέξετε την κρουαζιέρα στην Κροατία, αφήνοντας τις ιστιοπλοϊκές ευθύνες στο πλήρωμα, εσείς μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας, την ομάδα σας και τους στόχους που έχετε ορίσει.

Μαζί με την ιστιοπλοΐα στην Κροατία ως team building εμπειρία, προσφέρουμε επίσης εκδρομές δραστηριοτήτων όπως rafting, canyoning, Κωπηλασία με κανό, πεζοπορία, αναρρίχηση, paint ball, ιππασία, με την πιθανότητα να κάνετε και αναδρομή στο παρελθόν μαζί, συζητώντας πάνω από παραδοσιακή κροατική και δαλματική κουζίνα.


έγγραφα

Team-building-sailing.pdf